Direct toegang tot Sterk BEGRIP - VIP

Max. 15 Leraren

1997,-

Eenmalig

  • Samenvatting trainingen
  • Alle trainingen open
  • Extra workshop + webinars
Meest gekozen

Max. 25 Leraren

2957,-
Eenmalig
  • Samenvatting trainingen
  • Alle trainingen open
  • Extra workshop + webinars

Max. 40 Leraren

3937,-
Eenmalig
  • Samenvatting trainingen
  • Alle trainingen open
  • Extra workshop + webinars

Heb je een RT-praktijk?

Neem even contact op om toegang te krijgen.

Leerkracht

Bovenbouw

Excellente vakkennis

Wat heb je het professioneel en uitgebreid op gezet. Mijn complimenten.

Handig dat er een app bij zit!

Veelgestelde vragen

VALT MIJN SCHOOL BINNEN DE DOELGROEP VAN ONDERWIJS2GO?

Onderwijs2Go werkt graag samen met schoolteams die de schouders eronder willen zetten. Wil jouw schoolteam proactief  samenwerken, autonomie voeren en geloven jullie dat de leerkracht ertoe doet om leerlingen vooruit te helpen? Dan ben je bij Onderwijs2Go van harte welkom om mee te doen met de trainingen en de community.


KAN IK EEN PROEFTUINTJE DOEN MET EEN PAAR TEAMLEDEN?

Je hebt elkaar nodig als team om eigen regie te voeren op begrijpend lezen. Daarnaast is het hele team verantwoordelijk voor de doorgaande lijn voor de leerlingen. Daarom kiest Onderwijs2Go ervoor om schoolteams als geheel toe te rusten met de nieuwe didactiek voor begrijpend lezen, zo krijg je het grootste rendement binnen de school.


IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Als je binnen 14 dagen vindt dat het hele team te weinig geleerd heeft, dan krijg je de helft van het geld terug i.v.m. de video's, downloads en unieke content. Uiteraard is er een gesprek over de stappen die jullie gezet hebben en waar kansen voor verbetering liggen. 


WAT MOET IK DOEN ALS MIJN RESULTATEN TEGENVALLEN?

Vraag gerust om advies om alsnog het leerrendement van de leerkrachten en leerlingen te versterken. Je blijft als school wel zelf verantwoordelijk voor behaalde resultaten.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Je betaalt eenmalig en daarna is de training voor onbepaalde tijd beschikbaar voor jou, zolang als Onderwijs2Go staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

KAN IK EEN TEAMWIJZIGING DOORGEVEN?

Ja, zolang dat binnen de bestelde teamgrootte valt. Stel je hebt een pakket van 25 leerkrachten, maar je hebt 22 accounts in gebruik, dan kun je 3 nieuwe leerkrachten kosteloos mee laten doen.


KAN IK EEN EXTRA TEAMLID TOEVOEGEN BOVENOP MIJN PAKKET?

Als je al deelneemt met je school aan de trainingen, dan mag je daarover contact opnemen. Je krijgt een losse factuur toegestuurd.


WAT GEBEURT ER MET EEN VERTREKKEND TEAMLID?

Je geeft dat op tijd door aan Onderwijs2Go. De trainingen worden dan gesloten.

Maar daar hoeft het niet bij te blijven! Mocht de nieuwe school gaan meedoen, dan wordt de training weer open gezet voor de desbetreffende leerkracht. Uiteraard krijgt de nieuwe school vriendenkorting en jullie een extraatje (verrassing!). 


MAG IK DE DOWNLOADS VERSPREIDEN?

De informatie op deze website is intellectueel eigendom en mag alleen gebruikt worden binnen jouw eigen school. De informatie mag niet worden gekopieerd, verspreid of op een andere manier gebruikt of misbruikt worden, tenzij daar uitdrukkelijke schriftelijke toestemming voor is gegeven door Onderwijs2Go.

Het pijlenmodel BEGRIP en de inhoud van de trainingen zijn namelijk vastgelegd bij de notaris én het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Vragen? Of toch even sparren met ons team?