Hoe leerlingen over tekstelementen heen lezen
21 februari 2020 
0 min. leestijd

Hoe leerlingen over tekstelementen heen lezen

Leerlingen lezen over tekstelementen heen en niet alleen leerlingen…..

Leerlingen lezen over tekstelementen heen. De leesvaardigheid gaat achteruit. Dus terecht dat het Nederland bezig houdt.

Helaas lezen veel leerlingen over tekstelementen heen. Soms bewust, soms onbewust. Maar niet alleen leerlingen doen dat, ook leerkrachten.

Bekijk het filmpje, zodat je een simpele vergelijking ontdekt. Daarmee kunt je starten om de leesvaardigheid te verbeteren.

Lees meer over hoe leerlingen over tekst elementen heen lezen.

Over de schrijver
Mijn naam is Terena Spijker-Kroon en ik ben een gepassioneerde, hoogbegaafde leerkracht en schrijver van Sterk BEGRIP. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen, leerkrachten, ouders en andere onderwijsprofessionals, ofwel: allround vakexpert en krachtig in onderwijs op maat geven. Mijn missie is om leerkrachten te inspireren en hen te helpen met aansluiten bij de onderwijsbehoeften van leerlingen, zodat de ontwikkeling en het welbevinden van leerlingen groeit. Mijn aanpak is persoonlijk en gedegen. Ik vind het belangrijk dat leerkrachten vaardig worden in formatief handelen, zodat ze leerlingen beter vooruit kunnen helpen. Ik deel mijn kennis graag en ben altijd bereid om vragen te beantwoorden en te helpen bij het realiseren van onderwijs op maat. Neem contact om te kijken wat ik voor je kan betekenen: contact@onderwijs2go.nl.
Reactie plaatsen