arrow_drop_up arrow_drop_down

Relevante leeromgeving trainingen

Relevante leer- en leesomgeving

null

Creëer een uitdagende leer- en leesomgeving voor leerlingen. Begrijpend lezen is zoveel meer dan saaie vragen op papier beantwoorden!

Samen praten over teksten

null

Samen praten over teksten leidt tot tekstinzicht. Leerlingen gaan meer informatie zien in de tekst en leren van elkaar als ze verbanden leggen.

Samenwerken tussen leerlingen

Samenwerken tussen leerlingen bevorderen

Een goede samenwerking levert zoveel plezier op. Sommige leerlingen hebben jouw begeleiding daarin nodig. 

Niet zeker welke training jij nodig hebt?

Relevante leer- en leesomgeving

Deze online training van Onderwijs2Go geeft jou en je team een ideale blauwdruk voor een succesvolle relevante leer- en leesomgeving. Je leert maatschappelijke thema's koppelen aan uitdagende verhaallijnen en 21th century skills. Alle tips om een boeiende context neer te zetten staan in deze training. Je wordt van A tot Z door de materie heen geleid. Ideaal voor zowel beginners als gevorderde leerkrachten!

Samen praten over teksten

Super handig hoe vragen volgens een vaste structuur geordend zijn. Samen met je team geef je leerlingen inzicht in het systeem van vragen. Want zo leren leerlingen precies waarnaar gevraagd wordt. Stel dat je een vraag stelt over een oorzaak, dan wil je natuurlijk geen antwoord hebben met de oplossing. Daar stel je een andere vraag over. Jij beslist welke vragen je de leerlingen aanreikt om samen over te praten. De vragen zijn direct praktisch toe te passen. Ideaal voor jongere en oudere leerlingen!
Samenwerken tussen leerlingen bevorderen

Samenwerken tussen leerlingen

Leerlingen zijn er in alle vormen en maten. Samenwerken is een kunst.  Hoe jij en je team aandacht geven aan de groepsdynamiek onder leerlingen, is bepalend voor hoe de samenwerking verloopt. Een eerlijke beoordeling daarbij voorkomt een hoop leed. In deze training word je meegenomen om leerlingen zo goed mogelijk te laten samenwerken.

Toegang tot alle trainingen van Onderwijs2Go? Word nu VIP!


Samen met je team proactief aan de slag. Alles wat je moet weten over begrijpend lezen is voor jou en je team beschikbaar. Je werkt flexibel door de trainingen heen, passend bij waar je behoefte aan hebt. Uiteraard zijn er leerroutes aangegeven om eenvoudig op te starten.

Jullie krijgen inzicht hoe begrijpend lezen als systeem werkt. Met dat inzicht geven jullie de leerlingen grip op begrip. 

Want leesvaardige leerlingen hebben meer sociaal-economische kansen voor de toekomst. 

Word nu VIP, krijg support in de community, volg extra webinars en krijg een extra workshop op locatie!

null


Wow!! 

Zoveel informatie op een overzichtelijke manier bij elkaar gebracht! 

Schrijfster - Letters & coaching
Hier mag je trots op zijn
Tekstbegrip is zo belangrijk! Ik hoop dat scholen hiermee aan de slag gaan.
Ervaringsdeskundige hoogbegaafdheid

Nu snap ik het!

Begrijpend lezen is veel meer dan saaie vragen maken, dat zie ik nu ineens!
Aanstormend onderwijstalent